Uudistuksia Sense liikeideakilpailuun

Sense on monialainen liikeideakilpailu, joka luo uusia ideoita, kehittää innovatiivisia liikeideoita sekä innostaa ja tarjoaa työkaluja innovaatioiden luomiseen. Sense-liikeideakilpailu on tarkoitettu HAMKin, LAMKin ja Laurean opiskelijoille.

Teini-ikää vahvasti lähestyvään kilpailuun on tuotu tänä vuonna mukaan peleistä tuttuja elementtejä. Samalla kilpailun kotisivuja on päivitetty ja sivustolle on tuotu mukaan reaaliaikaisesti päivittyvä Top 10 –listaus. Eniten pisteitä saaneet ideat pääsevät suoraan Sensen finaaliin.

Liikeidean pistemäärä koostuu palvelun muiden käyttäjien sekä asiantuntijoiden arvioinneista, tykkäyksistä ja kommenteista. Arvioinnissa otetaan huomioon idean innovatiivisuus, toteutettavuus, kiinnostavuus sekä myyntihenkisyys.

Videolla osallistut kisaan

Poiketen aikaisemmista vuosista Senseen osallistutaan tekemällä video ja julkaisemalla se Dynastartista Sense-kokonaisuuteen merkittynä. Aiemmin haastavaksi koettu ilmoittautumisprosessi on nyt saanut entistä helpommin lähestyttävän muodon. Halusimme yksinkertaistaa osallistumiskäytäntöä ja tänä vuonna videon julkaisu riittää osallistumiseen, kertoo Aku Mattila LAMKista.

Sense on jo auki, käy lukemassa lisää osoitteesta www.dynastart.fi/sense