Ulkoilmaelokuvateatteri

Ulkoilmaelokuvateatteri

Eli kyseessä olisi kiertävä tapahtuma, jossa hyödynnettäisiin Lahden alueen puistoja, toria, rantoja, satamaa jne.

Kategoria: 
tapahtumat
Budjetti: 
Yrityksen aloittaminen
23500
Yrityksen/ryhmän nimi: 
-
Yhteystiedot: 

Arvioi idea

Idean innovatiivisuus: 
Ei annettuja ääniä
Toteutettavuus: 
Ei annettuja ääniä
Kiinnostavuus: 
Ei annettuja ääniä
Myyntihenkisyys: 
Ei annettuja ääniä

Asiantuntijan arvio

Idean innovatiivisuus: 
Ei annettuja ääniä
Toteutettavuus: 
Ei annettuja ääniä
Kiinnostavuus: 
Ei annettuja ääniä
Myyntihenkisyys: 
Ei annettuja ääniä
Tykkäykset: 
SoMe jaot: 

Kommentit

Käyttäjän admin kuva
Leffateatterit ovat nimeomaan mukavia, ja sinne voi mennä säällä kuin säällä. Ulkoilmateatteri on hyvä idea, mutta sille on varmasti syynsä, ettei konsepti ole Suomessa menestynyt.
Käyttäjän admin kuva
Miksi vain Lahti. Riittääkö Lahdessa asiakkaita liiketoiminnan pyörittämiseen. Eikö tämä kannattaisi viedä festareille ja muihin suuriin tapahtumiin koko Suomeen tai jopa kansainvälisesti. Millaisia kannattavuuslaskelmia olette tehneet liiketoimintasuunnitelmassanne. Paljonko on laiteinvestoinnit. Entä mitä maksaa tilan (esim. Sataman) vuokrat ja millä ehdoin niihin voi teatterin pystyttää. Entä mitä sisällön hankinta kustantaa. Kannattaa myös huomioida, että enimmäkseen leffateatterit eivät ole tunkkaisia ja kuumia, vaan niisäkin on panostettu viihtyvyyteen ja oheispalveluihin. Hyvä idea, jota kannattaa miettiä vähän isommalla kohdeasiakaskunnalla.
Käyttäjän salla_e kuva
Hyvä, kesäinen idea! Ulkoilmateatterit suuressa suosiossa jenkeissä, uskon että Suomessakin olisi kysyntää oikealla asiakaskunnalla ja reippaalla markkinoinnilla!
Käyttäjän tanja kuva
Idea on hauska ja ainakin Suomen mittakaavassa melko uusi. "Jenkkityyliselle" ulkoilmateatterille löytyy varmasti myös yleisöä. En kuitenkaan tiedä löytyykö ylöiseä tarpeeksi pelkastään Lahdesta? Olisiko esimerkiksi kiertävä ulkoilmateatteri mahdollinen? Siis teatteri, joka kiertää eri kaupungeissa tai esimerkiksi juuri festareilla. Toiminnassa kannattaa myös huomioida Suomen haastavat sääolosuhteet.
Käyttäjän Linda kuva
Kiva ja virkistävä idea! Olen samoilla linjoilla Tanjan kanssa. Suomessa toiminnan pyörittämisellä olisi varmasti omat haasteensa vaihtelevien säiden vuoksi. Mutta kesällä kiertueperiaatteella ja Suomea ympäri, lisänä tehokas markkinointi ja toimiva työtiimi.
Käyttäjän Johanna Kämäräinen kuva
Mielestäni hyvä idea, vaikka haasteita löytyy. Kesällä varmasti löytyy niin paikkoja, yleisöä kuin ilmojakin ympäri Suomea. Hyvällä suunnittelulla, hyvällä työryhmällä sekä markkinoinnilla voisi tarjota kesän ajaksi hyvän vaihtoehdon perinteiselle sisäelokuvateatterille.