Back To Bag

Back To Bag

Olemme 2011 perustettu Back To Bag NY -yritys, joka valmistaa ja myy persoonallisia ja käytännöllisiä lakkeja, kangaskasseja ja lompakoita uusista ja käytetyistä kankaista. Tuotteet on tarkoitettu kaikille, jotka valitsevat mieluummin kankaista kestävyyttä kuin muovista kertakäyttöisyyttä. Tee ekoteko! - Valitse Back To Bag!

Kategoria: 
muoti ja design
Budjetti: 
Yrityksen aloittaminen
3000
Yrityksen/ryhmän nimi: 
Minna Kumpulainen, Miika Mortén, Annika Kivistö, Satu Hatakka, Kirsi Mäkelä
Yhteystiedot: 

Arvioi idea

Idean innovatiivisuus: 
Ei annettuja ääniä
Toteutettavuus: 
Ei annettuja ääniä
Kiinnostavuus: 
Ei annettuja ääniä
Myyntihenkisyys: 
Ei annettuja ääniä

Asiantuntijan arvio

Idean innovatiivisuus: 
Ei annettuja ääniä
Toteutettavuus: 
Ei annettuja ääniä
Kiinnostavuus: 
Ei annettuja ääniä
Myyntihenkisyys: 
Ei annettuja ääniä
Tykkäykset: 
SoMe jaot: 

Kommentit

Käyttäjän admin kuva
Valitettavasti aikalailla tämän tyyppisiä kassikauppoja on maailma pullollaan. Yrittäisin miettiä ideaa vielä, löytyisikö esim. jokin vähemmän käytetty kierrätysmateriaali, jota on paljon saatavilla ja voisi hyödyntää? Tuotteita olisi myös paljon helpompi markkinoida mikäli niillä olisi jotain maailmaa pelastavaa tai ainakin siltä vaikuttavaa argumentointia, pelkkä kangas ei sitä oikein ole.
Käyttäjän admin kuva
Kangaskassejamme tuleekin olemaan eri kankaista tehtyjä. Aloitimme ensimmäisen sarjan ja siitä tuli täälläkin nähtävä BASIC-sarja. Se on monikäyttöinen ja kestävä tuote jota voi omavalintaisesti tuunata kuvalla tai tekstillä. Tulevia tuotteitamme on vanhoista kauluspaidoista tuunatut SHIRT-sarjan laukut jotka on käteviä ja tyylikkäitä, JEANS-Sarjan laukut jotka on tehty uudenveroisista farkuista taskuilla ja ilman! TRAVEL-sarja yhdistelee eri sarjojen laukkuja ja siinä koreilee hieno Travel Is My Business teksti. Sekä alotimme hyödyntämään tölkin avaajia jotka on virkattu tyylikkäisiin kierrätyslangoista lompakoihin. Kehitämme uusia tuotteita ja ideamme elää koko ajan! Kiitos hyvästä palautteesta!
Käyttäjän admin kuva
Laukku on välttämättömyys, jokapäiväinen hyötykapistus. Hyvä, että olette saaneet bisneksen alulle. Kannattaa panostaa tuotekehittelyyn ja viedä ideoita pidemmälle. Haastatelkaa asiakkaita. Minulla esimerkiksi on paljon erilaisia kassitarpeita, mutta hyviä kasseja/laukkuja on vaikea löytää. Uimahallikassi, kauppakassi, lapsen kanssa retkellä -kassi, kierrätyspisteelläkäyntikassi, räntäsateessaseikkailukassi... –ergonomisuus – funktionaalisuus – koko – ulkonäkö - materiaali – yksityiskohdat Käytetyistä rakennuspeitteistä on tehty hienoja säänkestäviä laukkuja. Kävin nettisivuillanne. Kassien koko olisi hyvä mainita. Onnea ja menestystä!
Käyttäjän admin kuva
Kiitos kannustavasta palautteesta! Tuotekehittelyä tehdään ja uusia tuotteitamme tulee mahd. pian! Kuvia heti perään! Otamme kaikki hyvät -kohtasi tuotekehittelyymme. Yritän päivittää verkkosivuillemme yksityiskohtaisemmat tiedot ja muut lähitulevaisuudessa. Silloin uudistuu samassa rytäkässä muutakin. :) Kiitos tukemisesta! :)
Käyttäjän admin kuva
Liikeidea ei ole ehkä uusi, mutta erittäin kannatettava. Jokainen tarpeeton tekstiili, joka voidaan kierrättää tavalla tai toisella vähentää kaatopaikkojen kuormitusta (uutiset 13.2./Suomessa kymmeniä miljoonia kiloja tekstiilijätettä päätyy kaatopaikoille, 17 kg/hlö/v.!). Joten pienistä puroista...Kiitos tekijöille panoksestanne ja paljon uusia ideoita toivottaen. Materiaalia riittää!
Käyttäjän admin kuva
Kiitos hyvästä palautteesta. Uutinen oli erittäin hyvä ja Back To Bag antaa oman panostuksensa kierrättämällä eri vaatteita ja tekstiilejä. Linkitän tähän alle MTV3:n Seitsemän Uutiset maanantailta 13.2.2012 josta mainitsit. Kiitos. http://www.katsomo.fi/?progId=108587&itemId=44217#startAt=0:15:38
Käyttäjän tanja kuva
Back to Bag idea kuulostaa hyvältä! Vaikka idea ei ole erityisen uusi, on kasseille, laukuille ynnä muille aina tarvetta. Plussaa tietenkin siitä, että ympäristökin on huomioitu kassien materiaalivalinnoissa. Ulkonäköön kannattaa kuitenkin myös aina panostaa. Useimmnat kuitenkin tekevät ostopäätöksensä (valitettavasti) ennemmin ulkonäön kuin ympäristöystävällisyyden perusteella. :)
Käyttäjän manna kuva
Globe hope on tehnyt tämän jo hemmetin hienosti. Voisiko näissä jotenkin hienosti uusiokäyttää jo olemassa oleva amuovijätettä ja valjastaa se kestävämpään muotoon “ikikassiksi” tai jotain sellasta. noin äkkiseltään tuli mieleen. Ehkä voisi myös pureutua ongelmaan että missä se kangaskassi on aina kun sitä tarvitaan, eli miten saisi sen kiireisen viiden lapsen äidin kantamaan paria kangaskassia aina laukussaan. Tässä pohdittavaa kenties.
Käyttäjän oonavee kuva
Tavallaan on kyllä tosi käyttökelpoinen ja hyvä idea, mutta ei kyllä anna enää mitään uutta josta innostua.