EasyCustom3D

EasyCustom3D

Yrityksen liikeideana on tuoda kuluttajien saataville kuluttajien itse suunnittelemia 3D -tulostus tuotteita. Tavoitteena on laadukkaita palveluita tarjoamalla nousta 3D -tulostustuotteiden johtavaksi palveluntarjoajaksi. Aluksi päätuotteina ovat itse kustomoitavat kännykänkuoret ja myöhemmin yrityksen laajentuessa tuotevalikoimaa laajennetaan muihinkin tuotteisiin. Esimerkiksi erilaiset sisustustuotteet ja joulunaikaan piparkakkumuotit, kuusenkoristeet tai vaikka kynttilänjalka. Ideana on toimia yhteistyössä 3D -tulostuksia tekevien yritysten kanssa.

Liiketoiminnan kehittämiseen tarvitaan toimiva ja luottamuksellinen yhteistyö tulevien sopimustuottajien kanssa (3D-tulostajat). Kykyä tehdä onnistunutta markkinointia etenkin sosiaalisen median kautta ja saada suunnitteluohjelma vastaamaan kuluttajien tarpeita ja osaamistasoja.

Yritys ei tarvitse aluksi kiinteää toimipistettä, vaan asiakkaat suunnittelevat tuotteensa verkossa. Toiminta aloitetaan Suomesta ja kysynnän lisääntyessä laajennutaan myös kansainvälisille markkinoille.

Pääasiallisena kohderyhmänä ovat nuoret ja nuoret aikuiset. 3D -tulostuksen tunnettavuuden lisääntyessä ja tuotevalikoiman kasvaessa pyritään laajentamaan kohderyhmää myös vanhempiin ihmisiin. Tavoitteena on saada mahdollisimman laaja asiakaskunta.

Alkuvaiheissa yritystoiminnan käynnistämiseksi joudutaan turvautumaan vieraaseen pääomaan. Liiketoiminnalla ja tuotoilla saavutetaan riittävä varallisuus, jotta voidaan maksaa vieras pääoma pois. Samalla turvataan yrityksen maksukyky ja varaudutaan taloudellisesti mahdollisiin ongelmiin.

Kategoria: 
muu
Budjetti: 
Ohjelmistosuunnittelu, verkkosivut ja markkinointi.
35 000€
Liikeideakilpailu: 
Yksikkö: 
Liiketalous
Yrityksen/ryhmän nimi: 
EasyCustom3D
Yhteystiedot: 

Arvioi idea

Idean innovatiivisuus: 
Ei annettuja ääniä
Toteutettavuus: 
Ei annettuja ääniä
Kiinnostavuus: 
Ei annettuja ääniä
Myyntihenkisyys: 
Ei annettuja ääniä

Asiantuntijan arvio

Idean innovatiivisuus: 
Keskiarvo: 4 (1 ääni)
Toteutettavuus: 
Keskiarvo: 4 (1 ääni)
Kiinnostavuus: 
Keskiarvo: 3 (1 ääni)
Myyntihenkisyys: 
Keskiarvo: 3 (1 ääni)
Tykkäykset: 
SoMe jaot: