Hunajakollit

Hunajakollit

Liikeideamme on tuottaa hunajatuotteita, joista asiakkaat pitävät ja joista asiakkaat saavat elämyksiä. Aluksi tuotteemme ovat vain normaaleita hunajatuotteita, eli hunajapurkkeja ja hunajapulloja, mutta myöhemmin tavoitteenamme on suunnitella myös hunajan tuottamista muihin käyttötarkoituksiin, kuten kauneudenhoitoon. Tuotamme tuotteemme täysin luonnonmukaisesti ja yrityksemme neljä omistajaa tekevät kukin omille vahvuuksilleen sopivia töitä. Markkinoimme hunajaa aluksi erittäin paljon, esimerkiksi näkyvästi toreilla ja kaupoissa maistattamalla. Tällä tavoin pyrimme luomaan hunajasta tietämättömille ihmisille hunajatietoisuutta esimerkiksi kertomalla sen terveydellisistä hyötypuolista.

Haluamme saada ihmiset innostumaan hunajan mahtavasta mausta ja kultaisesta ulkomuodosta. Näin pyrimme kasvattamaan hunajan kysyntää kotimaan markkinoilla, ja saamme asiakkaita itsellemme, mutta samalla myös muillekin hunajatuottajille. Kohderyhmämme koostuu siis myös ihmisistä jotka jo käyttävät paljon hunajaa mutta haluamme erityisesti panostaa ihmisiin jotka eivät ole oikein tulleet ajatelleeksikaan hunajan monipuolisia käyttömahdollisuuksia.

Myymme tuotteita Internet-myynnillä, sekä luontaistuotekaupoissa. Kotimaisesta hunajasta on jo tällä hetkellä pulaa, joten toivomme että ostajista ei tule olemaan pulaa. Valtteinamme toimivat kotimaisuus, luonnonmukaisuus ja nuorekkuus, joka paistaa läpi niin yhtiömme nimestä, työntekijöistä sekä tuotteistamme.

Kategoria: 
liiketoiminta
Budjetti: 
Yrityksen aloittaminen
43000
Yrityksen/ryhmän nimi: 
Hunajakollit
Yhteystiedot: 

Arvioi idea

Idean innovatiivisuus: 
Ei annettuja ääniä
Toteutettavuus: 
Ei annettuja ääniä
Kiinnostavuus: 
Ei annettuja ääniä
Myyntihenkisyys: 
Ei annettuja ääniä

Asiantuntijan arvio

Idean innovatiivisuus: 
Ei annettuja ääniä
Toteutettavuus: 
Ei annettuja ääniä
Kiinnostavuus: 
Ei annettuja ääniä
Myyntihenkisyys: 
Ei annettuja ääniä
Tykkäykset: 
SoMe jaot: 

Kommentit

Käyttäjän admin kuva
Hunajan kulutus taitaa olla aika olematonta tätä nykyää ja jos sitä tehdään niin ne on juuri ne pari merkkiä mitä ihmiset ostavat. Hunajankulutus talouksissa on aika olematonta joten hunaja on tuskin se tuote jota perhe/yksilö palaa hakemaan viikoittain kauppaan/torille. Ja jos on yksityinen tuottaja niin miten saa laskettua hinnat niin alas jotta se houkuttelisi ostamaan muiden teollisuushunajien joukosta juuri tuon.
Käyttäjän admin kuva
Saisiko tästä kokonaisen palvelu- ja tuotepaketin eri toimijoiden kanssa yhteistyössä? Tuollahan on jo tuo myymäläauto, yhteistyö kosmetologien kanssa, kampaajien kanssa jne.. Tarina markkinointia varten.
Käyttäjän admin kuva
Hunajan tuottajista tosiaan on pulaa, joten tuen ideaa. Elannon saaminen pelkästää hunajantuotannosta ja myynnistä tosin voi olla haastavaa, joten kuluttajien opastaus, markkinointi ja ehkä tuotteiden jalostaminen eteenpäin olisi tässä tosi tärkeää.
Käyttäjän admin kuva
Eikun torille myymään :-) kannattaa selvitellä vähän noiden keskusliikkeidenkin tai ainakin paikallisten isojen markettien halukkuutta ottaa hunajaa jakeluun. Myös vienti ulkomaille sopivasti tuotteistettuna voisi tuoda lisäkysyntää.
Käyttäjän tiinatei kuva
Idea ei nyt välttämättä ole kovin uusi tai innovatiivinen, mutta hunaja kaipaisi kyllä tuotteena arvonnostoa, joten arvostan ideaanne. Perinteiseen hunajan myyntiin voisi kyllä yhdistää jotain muutakin, mehiläishoidon kurssitoimintaa tms,joka voisi yhdistettynä olla mielenkiintoisempi toiminta-ajatus kuin perinteinen torimyynti-meininki.
Käyttäjän opiskelija123 kuva
Miinusta: En usko, että olisi kovinkaan menestyksekäs idea. Hinta kova, ja pelkkä hunajan myynti kadulla tuskin houkuttelee ostajia. Hunaja ei myöskään ole useimmilla ihmisillä suurin päivittäinen kulutustuote. Uskon, että ihmiset ostaisivat hunajan kaupasta, jossa useita erilaisia hunaja-valikoimia.