Pelitaivas

Pelitaivas

Videopelit eivät kuulu varastoihin taikka lasikaappeihin, vaan ne kaikki kuuluvat pelaajien käsiin! Pelitaivas on Keskuspuiston Ammattiopistossa perustettu datanomiopiskelijoiden yritys.  Yritykseen kuuluu 7 datanomi opiskelijaa, jotka ovat valmiina myymään parhaita pelejä parhailla mahdollisilla hinnoilla! Pelitaivas vie asiakkaat myös pelien taivaaseen, koska tarjolla on paljon klassikko pelejä. Myös uudempiakin pelejä toki löytyy.
Pelitaivaan nettimyymälään pääset klikkaamalla tästä.

Yhteyttä meihin voi ottaa facebookista, twitterissä, youtubesta, taikka ihan vain lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: pelitaivas [at] inbox.com
Meidän kotisivullemme pääset painamalla tästä ja meidän blogiimme pääset painamalla tästä.

____________________________________________________________________________________________________ 

TAPAHTUMIA

-

Pelitaivaan logo

 
Kategoria: 
pelit
Budjetti: 
Opiskelijoiden hyvinvointiin
180
Yrityksen/ryhmän nimi: 
Pelitaivas
Yhteystiedot: 

Arvioi idea

Idean innovatiivisuus: 
Ei annettuja ääniä
Toteutettavuus: 
Ei annettuja ääniä
Kiinnostavuus: 
Ei annettuja ääniä
Myyntihenkisyys: 
Ei annettuja ääniä

Asiantuntijan arvio

Idean innovatiivisuus: 
Ei annettuja ääniä
Toteutettavuus: 
Ei annettuja ääniä
Kiinnostavuus: 
Ei annettuja ääniä
Myyntihenkisyys: 
Ei annettuja ääniä
Tykkäykset: 
SoMe jaot: 

Kommentit

Käyttäjän Data13Kiksi kuva
Jottei kukaan laita niin kutsuttua "eka" kommenttia tänne, niin laitan ensimmäisen kommentin aivan itse. Kirjoitelkaa mielellänne kommentteja! Positiivisia, tai negatiivisia!
Käyttäjän Aku kuva
Valikoimiinne taitaa kuulua sekä uusia että käytettyjä pelejä. Ostaako ihmiset käytettyjä pelejä?
Käyttäjän Data13Kiksi kuva
Hyvä että kysyit. Käytettyjä pelejä ostetaan itse asiassa aika paljon, koska ne ovat halvempia kuin uudet pelit. Toinen ostokseen vaikuttava seikka on se, että mikäli etsii esimerkiksi. 5 vuotta vanhaa peliä, niin sitä on jo todella vaikea enää löytää uutena (muoveissa), joten etenkin vanhat pelit ostetaan käytettyinä. Hyvin harva peliyritys kuitenkaan myy käytettyjä tietokone pelejä (niinkuin me), koska useimmissa tietokone peleissä on lisenssi, jonka voi asentaa vain yhdelle tietokoneelle ja näin ollen kauppias myisi pelin joka ei toimisi. Me kuitenkin varmistamme huolellisesti ettei meidän peleistämme löydy tällaisia lisenssejä. Asennamme käytetyt pelit tietokoneillemme ja testaamme että ne varmasti toimivat moitteettomasti. Toinen hankala asia on levyjen naarmuisuus. Käytetyt pelit saattavat olla naarmuisia ja saattavat näin ollen olla jopa täysin rikkinäisiä. Me kuitenkin varmistamme huolella, että jokainen pelimme toimii. Mikäli kyseessä on käytetty konsolipeli, testaamme sitä omilla konsoleillamme ja mikäli kyseessä on tietokone peli, testaamme sen toimivuutta omilla tietokoneillamme. Jossain tapauksissa voimme antaa mukaan jopa palautus takuun. - Pelitaivaan työntekijä
Käyttäjän Annee kuva
Tarina kertoo, että vanha ja käytetty peli voi olla toimiva ja mielenkiintoinen. Myyjä muistelee miten kivaa sitä oli pelata. Siksi peli onkin edelleenkin hyvässä kunnossa, vaikkapa myytäväksi edelleen. Sama peli voi kiinnostaa eri ikäluokkaan kuuluvia harrastajia, eli pelimarkkinoilla ei yläikärajoja ole. Käytettyjen pelien myynti ja kierrättäminen on ekologista.