Touchdown Oy Urheiluravintola

Touchdown Oy Urheiluravintola

Peruslähtökohtana kyseisen sporttibaarin perustamisessa on Lahden alueelta puuttuva korkeatasoinen urheiluhenkinen ravintola. Urheiluravintolamme muistuttaa tunnelmaltaan perusamerikkalaista ravintolaa, minkä uskomme houkuttelevan paikallisten asukkaiden lisäksi myös Lahdessa vierailevia suomalaisia sekä ulkomaalaisia. Matkailu Suomeen on lisääntynyt vuosittain varsinkin venäläisten keskuudessa.

Tämä voisikin olla yksi valttikorteistamme eli markkinoisimme ravintolaamme myös Suomessa käyville ulkomaalaisille matkailijoille sekä yrityksille. Liiketila on jaettu neljään erityyliseen tilaan eri urheilulajien mukaisesti. Tämän vuoksi vanha elokuvateatteri on loistava mahdollisuus haluamamme tyylin toteuttamiseksi, sillä sieltä löytyvät jo valmiiksi erilliset näytössalit, jotka sopivat täydellisesti suunnitelmaamme. Lisäksi tiloihimme on tarkoitus rakentaa sauna ja sen yhteydessä olevat oleskelutilat, jotka ovat erityisesti tarkoitettu paikallisten yritysten vuokrattavaksi.

Laadukkaat saunatilat ovat loistava paikka järjestää illanviettoja ja samalla seurata urheilutapahtumia, sillä myös näistä tiloista löytyy useampia televisioita. Mikäli tiloissamme halutaan järjestää suuremman kokoluokan tilaisuus, on myös koko ravintola mahdollista vuokrata yksityistilaisuutta varten. Ravintolan ruokatarjonta koostuu pienistä naposteltavista ja isommista ruoka-annoksista, joita kaikkia yhdistää terveellisyys.

Ravintolan urheiluhenkisyyden vuoksi on myös ruokalistaa suunniteltaessa otettu huomioon urheilijoiden ruokavalio, heidän energiantarpeensa sekä ruokavalion monipuolisuus, sillä imagon ja konseptin haluttiin näkyvän myös tuotetarjonnassa. Ravintolalla on anniskeluoikeudet ja hanatuotteiden lisäksi tarjontaan kuuluvat myös erikoisemmat juomat.

Sporttibaarimme pyrkii profiloitumaan hieman parempituloisten illanviettopaikaksi, jonka vuoksi hintatasommekin on himpun verran tavallista baaria korkeampi, mutta ravintolassamme asiakkaat todella saavat vastinetta rahoilleen. Ravintolassamme on vaihtuvia tarjouksia, jolloin valikoidut tuotteet ovat normaalia edullisempia. Sisustukseltaan baari on pelkistetyn tyylikäs ja moderni. Värimaailma on pääasiassa mustavalkoinen, mutta korostevärinä on käytetty hopeaa ja harmaata.

Seiniltä löytyy kuvia tunnetuista urheilijoista ja ikimuistoisista hetkistä urheilun historiassa. Tämän lisäksi baariin on hankittu muistoesineitä erilaisista urheilutapahtumista ”Hard Rock Cafén” tyyliin. Työntekijöillä on yhtenäiset, asialliset sekä värimaailmaltaan ja tyyliltään konseptiin sopivat työasut. ”High class” – sporttiravintolan statuksen saavuttamiseksi olemme asettaneet vaatimuksia asiakkaiden yleiselle olemukselle ja käyttäytymiselle.

Ikärajaksi on asetettu 18 vuotta, jonka lisäksi myös asiakkaiden pukeutumisen tulee olla siistiä, jotta pystymme säilyttämään haluamamme imagon. Ravintolamme vahvuus piilee juuri sen hyvin yhtenäisessä konseptissa itsessään ja uskomme, että se saa asiakkaat ostamaan meiltä yhä uudestaan ja uudestaan.

Kategoria: 
ruoka ja juoma
Budjetti: 
Yrityksen aloittaminen
20000
Koulu: 
Yrityksen/ryhmän nimi: 
Touchdown Oy
Yhteystiedot: 

Arvioi idea

Idean innovatiivisuus: 
Ei annettuja ääniä
Toteutettavuus: 
Ei annettuja ääniä
Kiinnostavuus: 
Ei annettuja ääniä
Myyntihenkisyys: 
Ei annettuja ääniä

Asiantuntijan arvio

Idean innovatiivisuus: 
Ei annettuja ääniä
Toteutettavuus: 
Ei annettuja ääniä
Kiinnostavuus: 
Ei annettuja ääniä
Myyntihenkisyys: 
Ei annettuja ääniä
Tykkäykset: 
SoMe jaot: 

Kommentit

Käyttäjän admin kuva
Sijainti, monipuolisesti urheilua, ruoma, juoma, muut ohjelma, viihtyminen, palvelu. Perussettiä sporttibaarissa. Kun palikat on kohdallaan ja oikeat ihmiset ruorissa voi syntyä kulttipaikkoja. Talouspuoli kunnossa ja mietittynä alusta asti helpottaa varautumaan yllätyksiin.
Käyttäjän admin kuva
Tarkoitatteko vanhalla teatterilla Aleksin alkupäässä olevaa tilaa? Hyvä idea, Ravintola Ylämummo tosin on aika kovassa asemassa Lahdessa. Kilpailu tietty aina piristää :)
Käyttäjän salla_e kuva
Mun mielestä ihan huippuidea, korkeatasoinen urheilubaari puuttuu Lahdesta! Jos olisin kerenny ajoissa olisitte saanu multa kaikki rahat!