WoFo Network

WoFo Network

WoFo Network on uudenlainen vuokratyövoiman välittäjä. Se on sosiaalinen verkosto, jossa vuokratyöntekijät ja työvoiman tarvitsijat kohtaavat. Sivustolle luotujen profiilien kautta sopivien vuokratyöntekijöiden saaminen ja löytäminen on entistä helpompaa. Työnantajat voivat olla helposti yhteydessä työnhakijoiden kanssa esimerkiksi videokeskustelujen tai chatin välityksellä.

WoFo Network ottaa välitettäviä työntekijöitä listoilleen videohaastattelujen perusteella. Perinteisissä vuokratyövoimaa välittävissä yrityksissä haastattelut tehdään kasvokkain, mikä vaatii, että jokaisessa kaupungissa, jossa työntekijöitä välitetään, täytyy olla toimipiste. WoFo Network puolestaan pystyy videohaastattelujen ansioista välittämään työntekijöitä ympäri Suomea vain yhdellä toimipisteellä. Näin ollen liiketoiminnankustanukset ovat huomattavasti pienemmät.

Nettisivuilla työnhakijoiden profiileista löytyvät kuvaus ja CV. Työnantajan profiilista ilmenee tietoa yrityksestä ja vapaat työpaikat sekä työtehtävien kuvaukset seuraamalla mieluisia yrityksiä. Työnhakijat voivat lisätä suosikkeja listoilleen ja lisäksi he saavat etusivulleen valitsemistaan yrityksistä tai ammateista, uusimmat ilmoitukset vapaista paikoista. Työnantajat voivat puolestaan lisätä työnhakijoita omille kontaktilistoilleen. Sitä kautta työnantajan on helppo löytää ja olla yhteydessä aikaisempiin työntekijöihin.

Haluamme tehdä työnhakuprosessista helpompaa erilaisten välineiden avulla, kuten profiileilla ja videokeskustelulla. Vuokratyö sopii esimerkiksi opiskelijalle, joka ei vielä hae vakituista työpaikkaa. Kauttamme yritykset saavat helposti ja kätevästi työntekijöitä tarpeisiinsa.

Kategoria: 
muu
Budjetti: 
Alkuinvestoinnit nettisivuun, toimitilan kalusteisiin ja tarvittaviin koneisiin. Lisäksi alun käyttöpääomatarpeiden täyttäminen.
95 000
Liikeideakilpailu: 
Koulu: 
Yksikkö: 
Liikatalous
Yrityksen/ryhmän nimi: 
WoFo Network Oy
Yhteystiedot: 

Arvioi idea

Idean innovatiivisuus: 
Keskiarvo: 2.5 (2 ääntä)
Toteutettavuus: 
Keskiarvo: 2.5 (2 ääntä)
Kiinnostavuus: 
Keskiarvo: 2.5 (2 ääntä)
Myyntihenkisyys: 
Keskiarvo: 2 (2 ääntä)

Asiantuntijan arvio

Idean innovatiivisuus: 
Keskiarvo: 4 (1 ääni)
Toteutettavuus: 
Keskiarvo: 3 (1 ääni)
Kiinnostavuus: 
Keskiarvo: 3 (1 ääni)
Myyntihenkisyys: 
Keskiarvo: 3 (1 ääni)
Tykkäykset: 
SoMe jaot: