Balance Control

Balance Control

Hyvinvointikeskuksemme on perustettu vuonna 2009. Haluamme auttaa ja tukea Sinua positiivisen ja pysyvän muutoksen tiellä! Tavoitteena lisätä hyvinvointiasi ja elämän nautinnollisuutta. Elämme ympäristössä, missä mikään ei tunnu olevan pysyvää, siksi tasapainoisen elämän ja hyvän olon säilyttäminen on haasteellista. Kuitenkin meissä itsessämme on suuri voima ja voimme olla oman itsemme terveydenhoitajia!

Me tuemme sinua kirjoittamaan oman elämäsi käsikirjoitusta. Muodostamme vahvan asiantuntijatiimin yhdistelemällä toistemme ammatillista ja elämänkokemuksellista osaamista. Yhdessä palvelemme sinua nöyrästi, luovasti, intohimoisesti ja elämää ymmärtämällä.

”Jos pystyt unelmoimaan jostakin, pystyt myös tekemään sen.” (Walt Disney)

Ohjaajat ja valmentajat –Balance Controlin tiimi

Olemme vahva asiantuntijatiimi, jossa yhdistyy laaja ammattiosaaminen ja elämänkokemus. Me palvelemme Sinua nöyrästi, luovasti, intohimolla ja elämää ymmärtäen.

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme. Tule sellaisena kuin olet!

Opiskelijat kehittivät hyvinvointipaketin yrittäjälle

Aurinko paistaa sisään lahtelaisen Balance Control -hyvinvointikeskuksen neuvotteluhuoneen ikkunoista.

Lahden ammattikorkeakoulun matkailun aikuisopiskelija Pia Eskola siristää silmiään ja hymyilee, kun hän kertoo, miten hän teki opintoihinsa kuuluvat yrittäjyysopinnot.

– Suunnittelimme neljän hengen opiskelijatiimissä Balance Control -hyvinvointikeskukselle viikonlopun kestävän hyvinvointipaketin viime syksynä, Pia Eskola kertoo.

Lahden ammattikorkeakoulun Entre Akatemia -projekti oli saattanut opiskelijat yhteen yrittäjä Mirja Erlundin kanssa.

Koko juttu luettavissa LAMKin sivuilta

Toimiala: 
liiketoiminta
hyvinvointi

Yhteystiedot:

Balance Control
Askonkatu 9 E, 3. krs
15100
Lahti
Henkilön yhteystiedot: