Futuuri

Futuuri

Olemme tehneet Futuurissa mainonnan suunnittelua riemumielin 1990-luvun alusta asti. Nimi velvoittaa, ja visioimmekin herkästi tulevia ilmiöitä. Olemme asiantuntijoita mainonnan ja markkinoinnin suunnittelussa sekä graafisessa osaamisessa. Tarjoamme asiakkaillemme antoisaa ja tuloksellista yhteistyötä - ja toimivia luovia ratkaisuja.

Kokemus, asiantuntijan rooli ja riemumielinen työskentelytapa! Näistä asioista syntyy se intohimo ja luovuus, jolla koneemme käyvät. Jatkuva kouluttautuminen on myös osa työtämme. Se luo edellytykset tehokkaaseen toimintaan ja asiakkaan toimintaympäristön ymmärtämiseen.

Toimintatapamme on selkeä

Rakentava yhteistyö ja kaikkinainen asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja toistemme kunnioitus kuvaavat tapaamme toimia.

Ideoimme yhdessä luovat ratkaisut. Tytti vastaa verbaalisesta viestistä ja asiakas- ja alihankintayhteyksistä. Jane vastaa visuaalisesta ilmeestä ja aineistojen valmistamisesta alihankkijoille.

Koska kahden ihmisen mainostoimiston resurssit ovat rajalliset, olemme luoneet ympärillemme muiden mainosalan asiantuntijoiden verkoston, ja voimmekin todeta, että pienestä mainostoimistosta saa ison mainostoimiston palvelut!

Toimiala: 
muotoilu
liiketoiminta

Yhteystiedot:

Futuuri
Vesijärvenkatu 12
15110
Lahti
Henkilön yhteystiedot: