Fysakos

Fysakos

Olen mikroyrittäjä Fysioterapia-alalla. Meitä on 5 hengen porukka fysioterapeutteja ja / tai urheiluhierojia Fysakos -nimisessä laitoksessa. Olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2005. Fysakos sijaitsee keskustan tuntumassa vuorikadulla.

Fysakos tarjoaa fysioterapiaa ja fysikaalisia hoitoja sekä kuntoutusta, hierontaa, akupunktiota ja fysioakustista hoitoa. Uutena palvelunamme ovat fysioterapiaryhmät. Korkealaatuituinen ja asiakkaamme tilanteen kokonaisvaltaisesti huomioiva kuntoutus tapahtuu viihtyisissä ja rauhallisissa tiloissamme Lahden keskustassa sekä Vuorikadulla että Rauhankadun ja Vuorikadun kulmassa.

Sinua palvelee hyvin koulutetut ja kokeneet ammattilaiset - ihmiset, jotka auttavat Sinua toipumaan ja ohjaavat suunnan kohti parempaa elämänlaatua.

Kynnys lähteä yrittäjäksi madaltui Entre Akatemian myötä

Kannattaa ottaa laput pois silmiltä. Näin sanoo matkailun opiskelija Hilla Jylhänkangas.

Hän on juuri palauttanut ryhmänsä kanssa valmiin sisustussuunnitelman lahtelaiselle Fysakos-nimiselle yritykselle, joka tarjoaa fysioterapia-, hieronta- ja akupunktiopalveluita.

 – En kadu, että lähdin tähän mukaan. Kyseessä oli ihan uudenlainen tapa tehdä ammattikorkeakouluopintoihin kuuluvat yrittäjyysopinnot Entre Akatemian kautta. Olihan tämä melkoinen hyppy meille matkailun opiskelijoille: lähteä nyt tekemään sisustussuunnitelma ja vieläpä aivan eri alan yritykselle, Hilla kertoo.

Lue koko juttu LAMKin sivuilta

Toimiala: 
hyvinvointi

Yhteystiedot:

Fysakos
Vuorikatu 25
15110
Lahti
Henkilön yhteystiedot: